Ponedjeljak, 20 Listopad 2014 10:25

Filmaši imali svjetsku premijeru Pošipa Punta Skala

U restoranu "Kornat" u Zadru sinoć je održano svečano predstavljanje novog vina Pošip PUNTA SKALA, prvijenca "Kraljevskih vinograda" d.o.o. iz Zadra.

Dokaz izvrsnosti su brojne nagrade i priznanja koja je vino Pošip PUNTA SKALA osvojilo na domaćim i međunarodnim vinskim natjecanjima u kratkom razdoblju postojanja brenda - pet nastupa i pet titula šampiona.

"Velika vina potječu iz izvrsnih vinograda", misao je vodilja i poruka priče o brendu. Svečano predstavljanje vina PUNTA SKALA ujedno je bila i svjetska premijera nove etikete Pošip 2012, koju su predstavili Hrvoje Hribar, filmski redatelj i predsjednik Hrvatskog audiovizualnog centra, Shigeru Umebayashi, proslavljeni japanski filmski skladatelj, Branko Lustig, oskarovac i hollywoodski producent, Ognjen Sviličić, poznati hrvatski redatelj, glumica Arta Dobroshi, producent Jim Stark, Mare Milin,poznata zadarska fotografkinja i redateljica spotova, i Sergej Stanojkovski, direktor Avvantura festival film foruma Zadar.

Promotori su istaknuli da je vino Pošip PUNTA SKALA oličenje neformalnog uživanja pod dalmatinskim nebom, koje sjedinjuje ukus i civilizirani hedonizam."Naša strast prema kvaliteti utkana je u svaku kap vina, a istinska usmjerenost na autohtono, tj. na tri izvorne hrvatske sorte vinove loze: pošip, plavac mali i crljenak, kao i proizvodnja vrhunskih vina, odlike su ove nove zadarske vinogradarsko-vinarske kuće",. kaže Zoran Pantalon, direktor "Kraljevskih vinograda".

Pročitano 10060 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 10 Srpanj 2015 10:30